Днес се открива . До 24 октомври ще имаме възможност да

...
Днес се открива . До 24 октомври ще имаме възможност да
Коментари Харесай

Започва CineLibri! Ето кои филми няма да пропуснем

Днес се открива . До 24 октомври ще имаме опция да гледаме едни от най-хубавите екранизации по книги, документални филми, както и да се срещнем онлайн с огромни имена от света на киното и литературата. Ето и кои от над 40-те заглавия, включени в селекцията тази година, не ни се желае да пропуснем.

" На плажа Чезъл "



Базиран на най-продавания разказ на огромния английски публицист Иън Макюън, филмът ни връща в Англия през 1962 година Романтичната идилия на млада двойка се сблъсква с визиите за полова независимост и натиска на публичните порядки, а това трансформира първата им брачна нощ в дискомфортно и съвсем съдбовно прекарване. Възможно ли е повода да е някакъв травматичен опит? А може би разликите в произхода на Флорънс и Едуард и вменените им обществени предубеждения рефлектират върху физическата фамилиарност? Нищо при започване на тази история не подсказва по какъв начин ще приключи невероятната брачна нощ.

" Чудноватият дом "



В края на Втората международна война Чарлз се среща в Египет със София Леонидис, която е от богато семейство. Тя се връща в Англия, само че сред двамата стартира усилена преписка. След две години Чарлз се прибира, решен да се ожени за момичето. Докато е в Англия, той схваща за гибелта на дядото на София, който е бил огромен предприемач, противоположен човек и патриарх на семейството. Лекарят удостоверява, че гибелта е дело на убийство. Подозренията падат върху младата жена на 87-годишния паралия. Съпругата е обвинена в прекомерно близки връзки с внука на мъртвеца. С делото се ангажира бащата, който заема пост в Скотланд Ярд, а неговият наследник би трябвало да остане в къщата, където всеки може да е килърът.

" Джулиет гола "



Филмът споделя историята на Ани, търпеливата другарка на Дънкан, и нейния необикновен трансатлантически романс с Тъкър Кроу – в миналото прочут и почитан, в този момент позабравен композитор. Оказва се обаче, че Дънкан също е захласнат от музиката... и от гения на Кроу.

Итън Хоук, девойки!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР